Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Tinkerbell 3D prijspakket!
11/10/2012

Tinkerbell 3D prijspakket!

Tinkerbell 3D prijspakket!

In de Disneywereld mogen sommige sidekicks het schoppen tot sterren in hun eigen films. Één van deze sterren is een bevleugelde dame die langzaam uitgroeit tot één van de grotere namen met inmiddels een reeks films op haar naam.

TinkerBell: Het Geheim van de Vleugels posterTinkerbell timmert al eventjes hard aan de weg dus en komt nu met Tinkerbell: Het geheim van de vleugels waarin zij haar eerste reis onderneemt naar het mysterieuze Winter Woud van de Elfenvallei. En dat allemaal in 3D.

Tinkerbell: Het geheim van de vleugels draait vanaf 10 oktober in de bioscoop wat dus een mooie gelegenheid is om uw dochtertje, nichtje of welke kleine koter u dan ook kent op een leuke middag te trakteren. Daar helpen wij u graag bij met een tweetal vrijkaarten! Maar daar laten we het niet bij, want distributeur Walt Disney gaf ons ook t-shirts en horloges om deze vrijkaarten te vergezellen. Uiteraard zouden we iedereen daarop willen trakteren, maar helaas hebben we 'maar' 3 setjes (bestaande uit twee vrijkaarten, een t-shirt en een horloge) die we kunnen verloten. Dat doen we onder de reacties die u hieronder kunt achterlaten. Succes!