Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

09/10/2011

De wereld van de teasers, trailer en andersoortige voorproefjes is een magische. Zelfs de minder bedeelden in filmwereld kunnen met een stukje puike propaganda op de proppen komen. Een feit dat gevierd moet worden op voorproefjes vrijdag. (Voorproefjes vrijdag is op elke vrijdag die ons geschikt dunkt... of op een zaterdag, zondag of maandag... net hoe het uitkomt eigenlijk...)Zie-een-trailer-zondag V

Zie-een-trailer-zondag V

Het Vooohrafje

Het Vooohrafje
Weer eens een zooohndagse editie... niet dat dat ook maar iets inhoudt.

Opgroeien is een lastig fenooohmeen, zo ook voor de Amerikaanse Mavis Gary in Young Adult (een nieuwe van het dynamische duoooh Jason Reitman en Diablo Cody na Juno) die na haar echtscheiding een nieuwe poging onderneemt om alles weer op de rit te krijgen. En waar kun je dit nou beter doen dan, juistem, in je eigen geboorteplaats! Enfin, Mavis komt al snel haar oude jeugdliefje Buddy tegen en besluit het uitgegane vuur weer flink op te stooohken. Er is alleen één ding dat ze over het hoofd ziet; het immens grooohte bord voor haar knappe koppie. Buddy is namelijk wél gelukkig getrouwd, heeft twee kinderen en moet niets van haar avances hebben.
 
Release: 16 februari 2012... hebben wij ons laten vertellen...

Pagina's     1     2     3     4     5    
Plaats uw reactie

Sandro op 09/10/2011

Do I laugh now, or wait 'til it gets funny?
De NL-release van Young Adult staat voorlopig op 16 februari. Toch ook logisch dat de nieuwe film van de regisseur Ún schrijfster van Juno een bioscoop release krijgt? Met ook nog eens bekende acteurs.

Behoorlijk stoked voor My Week with Marilyn en Being Elmo trouwens!
Marnix op 10/10/2011

Dank Sandro :) En op zich zou je verwachten dat een dergelijke film de bios wel haalt, maar ik sta er ook niet van te kijken als dat niet zou gebeuren.
asDalobad8ha op 26/05/2016

diclofenac generic buy zoloft on line no prescription metformin without a prescription drug
asetjcc0xr op 30/05/2016

rimonabant acomplia antibiotics clindamycin buy tretinoin cream baclofen cleocin our website avodart
asjefs4j46o6 op 10/10/2016

abilify effexor buy vpxl avodart
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.