Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
13/12/2022

Westworld seizoen 4

En we zijn inmiddels alweer aanbeland bij het vierde seizoen van de hitserie Westworld. Dit zal voor zowel de makers als de cast een thuiskomen zijn. Als kijker wordt je wederom getrakteerd op een supercast, met vele bekende en nieuwe gezichten. Het verhaal gaat verder waar het in het derde seizoen was gebleven. William (Ed Harris) heeft namelijk nog meer macht en een unieke manier gevonden om de mensheid in te ruilen voor perfecte kopieën. Voor de oude bekende betekend dat de oorlog nog niet voorbij is en de beste mannen en vrouwen bij elkaar gebracht moeten worden om de ondergang van de mensheid te redden.
Verhalen
Daarnaast zien we Christine (Evan Rachel Wood) die bij een groot entertainment bedrijf werkt en voor hun verhalen bedenkt. Zij heeft niet in de gaten dat ze onderdeel is van een groter geheel en in haar iets bijzonders schuil gaat. In de andere delen was zij bekend onder de naam Delores Abernathy. Als ze een oude bekende tegenkomt zal haar doel in het leven meer betekenis krijgen.
 
De makers hebben met dit deel wederom een bijzonder en origineel verhaal weten te vertellen. Waar de mens deze keer moet buigen voor de host en ze in harmonie samen leven. De dialogen zijn net als bij de andere delen goed uitgewerkt, waardoor het boeiend blijft en je als kijker gegrepen wordt door de personages. Je blijft kijken en leeft met ze mee. 
 
Sterk
Actrice Evan Rachel Wood laat wederom zien dat ze echt in haar personage is gegroeid. En dat zij sterke tegenspelers heeft zoals Tessa Thompson, de twee zorgen ervoor dat de scenes die ze samen hebben van het tv-scherm spatten. Acteurs als Aaron Paul, Ed Harris en Jeffrey Wright zorgen voor sterk acteerwerk. 
 
De scenes zien er erg goed uit en er is met veel zorg en detail aan gewerkt. Het camerawerk loopt soepel, waardoor als kijker echt in het verhaal zit. Het klopt allemaal. Ook het bekende muziekthema ontbreekt niet, waardoor je bij de begin titels helemaal in de goede sfeer komt. Een echte must-see voor de fans en een kennismaking voor nieuwe kijkers. Ervaar Westworld en oordeel zelf. 
 
Dit vierde seizoen bestaat uit acht afleveringen elk ongeveer bijna een uur. Verdeeld over vier schijven. En als je de serie hebt gezien kan je nog genieten van vele extra’s, waaronder een kijkje achter de schermen, interviews en een korte documentaire. Veel kijkplezier!


Blu-ray

30/11/2022

Warner Home Entertainment

Breedbeeld 16:9, 1080p

DTS-HD Master Audio 7.1 Engels, DTS-HD Master Audio 5.1, Engels, Frans

Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.